Antikvariater

De her antikvariater er gode steder at støve brugte eksemplarer af Seriemagasinet op. Har du forslag til listen, må du meget gerne sende en e-mail til kontakt@seriemagasinet.dk.

København:
Amager Antikvariat
Amagerbrogade 22
2300 København S
Det var her, jeg selv kom meget som dreng for at købe bruge blade og album. Stedet ligner fuldstændig sig selv, og der er gode muligheder for at finde de numre af Seriemagasinet, du mangler.

Antikvaren på Elmegade
Elmegade 10
2200 København N
Lokalerne bugner af bøger og tegneserier, så hvis du dykker ned i udvalget, er chancen for at finde de numre, du mangler af Seriemagasinet, meget stor.

Second Beat Antikvariat
Jagtvej 129
2200 København N
Udenfor står der kasser med tegneserier, hvor du har mulighed for at gøre et rigtigt godt kup. Går du indenfor i butikken, finder du med garanti også et par eksemplarer af Seriemagasinet.

Alhambravej Antikvariat
Alhambravej 22
1826 Frederiksberg C
Ofte har jeg set en kasse udenfor med mange gode numre af Seriemagasinet. Det kan af en eller anden grund godt være lidt svært at få adgang til butikken, men udvalget er godt.
 
Fyn:
Fyns Antikvariat
Østre Stationsvej 42, baghuset
5200 Odense C
De fleste af os ved godt, at indehaveren Karsten Bøttcher elsker tegneserier. Han må dog have en vis faible for Seriemagasinet. Mange af numrene er nemlig pakket ind i plastic, selvom de kun koster 6 kr. stykket.
 
Jylland:
Læsehesten
Reberbansgade 7
9000 Aalborg
Læsehesten er et legendarisk antikvariat, der ligger lige i centrum af Aalborg. Når du har fået snoget dig gennem lokalerne, skal du nok kunne finde nogle gode eksemplarer af Seriemagasinet.