Antikvariater

De her antikvariater er gode steder at støve brugte eksemplarer af Seriemagasinet op. Hvis du har forslag til listen, kan du sende en e-mail til kontakt@seriemagasinet.dk.

Sjælland

København:
Amager Antikvariat
Amagerbrogade 22
2300 København S
Det var her, jeg selv kom meget som dreng for at købe brugte blade og album. Stedet har ikke forandret sig gennem årene, og der er gode muligheder for at finde de numre af Seriemagasinet, du mangler.

Antikvaren på Elmegade
Elmegade 10
2200 København N
Lokalerne bugner af bøger og tegneserier, så hvis du dykker ned i udvalget, er chancen for at finde de numre, du mangler af Seriemagasinet meget stor.

Second Beat Antikvariat
Jagtvej 129
2200 København N
Udenfor står der kasser med tegneserier, hvor du har mulighed for at gøre et rigtigt godt kup. Går du indenfor i butikken, finder du med garanti også et par eksemplarer af Seriemagasinet.

Frederiksberg:
Alhambravej Antikvariat
Alhambravej 22
1826 Frederiksberg C
Ofte står der en kasse udenfor med mange gode numre af Seriemagasinet. Det kan af en eller anden grund godt være lidt svært at få adgang til butikken, men udvalget er fint.

Næstved:
Antikvariatet i Næstved
Axeltorv 5C
4700 Næstved
Indehaver Steffen Jensen har omkring 10.000 bøger, tidsskrifter og tegneserier i butikken. Så er du på Næstved-egnen, vil det være en god idé at tage forbi.

Fyn
 
Odense:
Fyns Antikvariat
Østre Stationsvej 42, baghuset
5200 Odense C
De fleste af os ved godt, at indehaveren Karsten Bøttcher elsker tegneserier. Han må dog have en vis faible for Seriemagasinet. Mange af numrene er nemlig pakket ind i plastic, selvom de kun koster 6 kr. stykket.
 
Jylland
 
Aarhus:
Bogshoppen
Nørregade 45
8000 Aarhus C
Når du er kommet ind i butikken, ser det ikke umiddelbart ud til, at Seriemagasinet er til at finde nogen steder. Men hvis du går forbi salgsdisken helt ned bagest i lokalet, finder du flere hylder med bladet.
 
Aalborg:
Læsehesten
Reberbansgade 7
9000 Aalborg
Læsehesten er et legendarisk antikvariat, der ligger lige i centrum af Aalborg. Når du har fået snoget dig gennem lokalerne, skal du nok kunne finde nogle gode eksemplarer af Seriemagasinet.
 
Horsens:
Bogcentralen
Tobaksgården 2
8700 Horsens
Bogcentralen i Horsens har eksisteret siden 1968 – det år, hvor Seriemagasinet udkom for første gang. Sloganet “Bytter bare bedre” er ikke til at stå for, så husk at tage dine dubletter med.