Seriemagasinet Special genopstår

Seriemagasinet var jo ikke kun selve bladet. Der var også Seriemagasinet Solo, Seriemagasinet Pocketbøger og Seriemagasinet Specialalbum.

Nu genopstår Seriemagasinet Special som podcast. SM Special vil ligge som bonusepisoder til hovedserien, og du kan høre dem her på siden, i din podcastafspiller samt på sitet nummer9.

Bonusepisoderne kommer til at indeholde interviews og temaer, der falder udenfor vores snak i herreværelset, men stadig har relation til bladet og samtidens tegneserier.

Første udgave bliver et interview med en af de allerstørste nulevende tegneseriekunstnere. Hvem det er, kan du høre i den 20. episode af Verden ifølge Seriemagasinet.

Hvis du abonnerer på Verden ifølge Seriemagasinet i din podcastafspiller, vil du automatisk få en notifikation på din smartphone eller tablet, når der er en ny episode – hvad enten det drejer sig om hovedserien eller bonusepisoderne. 

Det er altså endnu en god grund til at abonnere på Verden ifølge Seriemagasinet. Når du abonnerer på podcasten kommer den også højere op på listerne i f.eks. Apple Podcasts, hvilket betyder, at flere bliver opmærksomme på serien.

Smid også gerne en anmeldelse i din podcastafspiller, når du har hørt det nye tiltag. Det er på mange måder en rigtig stor hjælp.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.